Palvelut

Nostolaite­turvallisuuden
asian­tuntijasi

TST-Partner Oy on asiantuntijayritys, joka tuottaa korkealla ammattitaidolla nosto- ja siirtolaitteiden turvallisuuteen ja tekniikkaan liittyviä tarkastuspalveluja.

Nostolaitetarkastuksenne ja -hankintanne ovat asiantuntevissa ja osaavissa käsissä

Asiantuntijapalvelut

Palvelemme Teitä niin pienissä kuin suuremmissakin nostolaitteisiin liittyvissä kysymyksissä

Sertifioidut ja koulutetut asiantuntijamme palvelevat Teitä liikuntasalien ja -hallien, kulttuuri- ja monitoimitalojen sekä teattereiden nostolaiteturvallisuuteen liittyvissä kysymyksissä, esim. kokonaisvaltaisissa nostolaitteiden hankintaan liittyvissä määrittelyissä sekä käytön että turvallisuuden osalta.

Kartoituspalvelut

Julkisten tilojen kiinteiden nostolaitteiden ja esitystekniikan turvallisuuskartoitukset

Kartoitusta tehdessämme tarkastelemme kiinteiden nostolaitteiden kuntoa sekä tarkastuksen ja huollon tarvetta. Kartoituksemme käsittää myös huoltotasojen tarkastelun niiden soveltuvuudesta turvalliseen työskentelyyn nostolaitteiden tarkastusten ja huollon aikana. Toimitamme kartoituksesta aina kirjallisen, valokuvilla täydennetyn kohdekohtaisen kartoitusraportin.

Tarkastuspalvelut

Julkisten tilojen kiinteiden nostolaitteiden ja esitystekniikan tarkastukset

Suoritamme julkisten tilojen nostolaitteiden ja esitystekniikan työturvallisuuslain edellyttämät sekä laitteiden valmistajien ohjeiden mukaiset tarkastukset. Toimitamme tarkastuksesta aina kirjallisen raportin sekä laadimme yhdessä tilaajan kanssa laitteiden kunnossapidon ylläpidon suunnitelman tulevia vuosia silmällä pitäen.

Koulutuspalvelut

Nostolaitteiden ja nostoapuvälineiden käyttökoulutus

Koulutukset on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät nostolaitteiden parissa.

Nosto-ohjeiden valmistus

Tarpeiden mukaan räätälöidyt kirjalliset nosto-ohjeet yli 30 vuoden kokemuksella

Valmistamme asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityjä kirjallisia ja valokuvilla visualisoituja nosto-ohjeita kappaleiden nostoon niin tuotannossa kuin kappaleen valmistuttua asiakasasennuksessa yli 30 vuoden kokemuksella.

Ota yhteyttä

Valitaan yhdessä Teille parhaiten sopiva palvelu

Sertifioidut ja koulutetut asiantuntijamme palvelevat Teitä liikuntasalien ja -hallien, kulttuuri- ja monitoimitalojen sekä teattereiden nostolaiteturvallisuuteen liittyvissä kysymyksissä.

   020 765 6080