Palvelut

Kartoituspalvelut

Julkisten tilojen kiinteiden nostolaitteiden ja esitystekniikan turvallisuuskartoitukset.

Julkisten tilojen kiinteiden nostolaitteiden ja esitystekniikan turvallisuuskartoitukset

Kartoitusta tehdessämme tarkastelemme kiinteiden nostolaitteiden kuntoa sekä tarkastuksen ja huollon tarvetta. Kartoituksemme käsittää myös huoltotasojen tarkastelun niiden soveltuvuudesta turvalliseen työskentelyyn nostolaitteiden tarkastusten ja huollon aikana. Toimitamme kartoituksesta aina kirjallisen, valokuvilla täydennetyn kohdekohtaisen kartoitusraportin.

Liikuntatilojen ja auditorioiden kiinteät nostolaitteet

Kartoitusta tehdessämme tarkastelemme kiinteiden nostolaitteiden kuntoa sekä tarkastuksen ja huollon tarvetta. Kartoitamme mm. koripallonostimet, nostoansaat, nostoapuvälineet, maalinostimet, trussinostimet, moottoroidut tilanjakajat ja käsivinssit. Toimitamme kartoituksesta aina kirjallisen, valokuvilla täydennetyn kohdekohtaisen kartoitusraportin.

Kulttuuri- ja monitoimitalojen esitystekniikka

Kartoitusta tehdessämme tarkastelemme kiinteiden nostolaitteiden kuntoa sekä tarkastuksen ja huollon tarvetta. Kartoitamme mm. valoansaat, trussit, sähköiset vaijerinostimet, sähköiset ketjunostimet, käsivinssit, köysinostimet, nostoapuvälineet ja liikkuvat lattianostimet. Kartoituksemme käsittää myös huoltotasojen tarkastelun niiden soveltuvuudesta turvalliseen työskentelyyn nostolaitteiden tarkastusten ja huollon aikana.

Teattereiden ja konserttisalien esitystekniikka

Kartoitusta tehdessämme tarkastelemme kiinteiden nostolaitteiden kuntoa sekä tarkastuksen ja huollon tarvetta. Kartoitamme mm. valoansaat, trussit, sähköiset vaijerinostimet, sähköiset ketjunostimet, käsivinssit, köysinostimet, pistenostimet, tavaranostimet, nostoapuvälineet, liikkuvat lattianostimet ja pyörivät näyttämöt. Kartoituksemme käsittää myös huoltotasojen tarkastelun niiden soveltuvuudesta turvalliseen työskentelyyn nostolaitteiden tarkastusten ja huollon aikana.

Ota yhteyttä

Valitaan yhdessä Teille parhaiten sopiva palvelu

Sertifioidut ja koulutetut asiantuntijamme palvelevat Teitä liikuntasalien ja -hallien, kulttuuri- ja monitoimitalojen sekä teattereiden nostolaiteturvallisuuteen liittyvissä kysymyksissä.

   020 765 6080