Palvelut

Koulutuspalvelut

Nostolaitteiden ja nostoapuvälineiden käyttökoulutus.

Nostolaitteiden ja nostoapuvälineiden käyttökoulutus

Koulutukset on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät nostolaitteiden parissa.

Nostolaitteiden ja -apuvälineiden turvallinen käyttö

Koulutukset on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät nostolaitteiden parissa. Koulutuksessa annetaan perustiedot nostotyötä koskevista määräyksistä, vastuista ja velvollisuuksista, opastetaan nostolaitteiden ja nostoapuvälineiden oikeaan ja turvalliseen käyttöön sekä vaarojen tunnistamiseen käytännön esimerkkien kautta.

Huollon ja kunnossapidon henkilökunnan koulutus

Koulutuksessa kiinnitämme erityisesti huomiota nostolaitteiden tarkastukseen ja tarkastuksen dokumentointiin. Koulutuksessa käydään läpi myös tarkastuslainsäädäntöä sekä nostolaitteiden huoltoon liittyviä seikkoja. Koulutus sisältää myös käytännön harjoittelua tilaajan osoittamissa kohteissa, esimerkiksi koulun liikuntasaleissa. Koulutus soveltuu kaikille niille henkilöille, jotka työskentelevät kunnossapidon ja huollon parissa.

Radio-ohjatun nosturin käyttökoulutus

Nosturikorttikoulutuksemme soveltuu kaikille henkilöille, jotka työskentelevät tuotannon parissa ja käyttävät työssään radio-ohjattuja nostureita. Koulutuksessa mm. perehdytään oikeisiin työskentelytapoihin, turvalliseen nosturin käyttöön ja työmenetelmiin, opitaan nostotöihin liittyvää lainsäädäntöä, tutustutaan eri nosturityyppeihin ja -rakenteisiin sekä opetellaan turvallista nostotapahtumaa. Käytännön osuudessa harjoitellaan radio-ohjatun nosturin käyttämistä nostotyön ammattilaisen johdolla. Valtioneuvoston asetus 403/2008 velvoittaa työnantajaa perehdyttämään koneita käyttävät työntekijät ja radio-ohjatun nosturin käyttäminen edellyttää aina erityisopastuksen antamista.

Ota yhteyttä

Valitaan yhdessä Teille parhaiten sopiva palvelu

Sertifioidut ja koulutetut asiantuntijamme palvelevat Teitä liikuntasalien ja -hallien, kulttuuri- ja monitoimitalojen sekä teattereiden nostolaiteturvallisuuteen liittyvissä kysymyksissä.

   020 765 6080