Palvelut

Nosto-ohjeiden valmistus

Tarpeiden mukaan räätälöidyt kirjalliset nosto-ohjeet yli 30 vuoden kokemuksella.

Tarpeiden mukaan räätälöidyt kirjalliset nosto-ohjeet yli 30 vuoden kokemuksella

Valmistamme asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityjä kirjallisia ja valokuvilla visualisoituja nosto-ohjeita kappaleiden nostoon niin tuotannossa kuin kappaleen valmistuttua asiakasasennuksessa yli 30 vuoden kokemuksella.

Räätälöidyt nosto-ohjeet

Valmistamme asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityjä kirjallisia ja valokuvilla visualisoituja nosto-ohjeita kappaleiden nostoon niin tuotannossa kuin kappaleen valmistuttua asiakasasennuksessa. Ohjeiden valmistuksessa kiinnitämme huomiota kappaleen oikeaan nostotekniikkaan sekä turvalliseen käsittelyyn. Valmistamme ohjeita suomen ja englannin kielisenä.

Yli 30 vuoden kokemuksella

Ohjeiden laatimisessa hyödynnämme yhteensä yli 30 vuoden kokemustamme nostolaitteiden parissa työskentelystä. Jokaisen valmistamamme nosto-ohjeen sisällön oikeellisuuden tarkastaa sertifioitu nostolaitetarkastaja ennen ohjeen luovuttamista tilaajalle.

Ota yhteyttä

Valitaan yhdessä Teille parhaiten sopiva palvelu

Sertifioidut ja koulutetut asiantuntijamme palvelevat Teitä liikuntasalien ja -hallien, kulttuuri- ja monitoimitalojen sekä teattereiden nostolaiteturvallisuuteen liittyvissä kysymyksissä.

   020 765 6080